Изтичането на личните данни на 5 милиони българи е криза.

...
Изтичането на личните данни на 5 милиони българи е криза.
Коментари Харесай

БСП иска правителството да плати за новите лични документи след хакерската атака в НАП

Изтичането на персоналните данни на 5 милиони българи е рецесия. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг на партията в коридорите на Народното събрание, съобщи Novini.bg.

" Вчера Национална агенция за приходите разгласява приложение, в което всеки може да ревизира дали има изтекли данни и хиляди жители се оказаха пострадали ", сподели още тя.

" Правителството работи несъответстващо и не предприе никакви ограничения. Трябва да се направи нещо и ние поемаме самодейността ", добави Нинова.

" Внасяме план за решение в Народното събрание, с който да задължим държавното управление да обезпечи гратис подмяната на персоналните документи на засегнатите жители. И това да се случи без опашки и очакване. Нека страната поеме разноските на искащите ", разкри водачът на Българска социалистическа партия.

" В момента желаеме и търсим настоящи решения за помагане на хората. Българска социалистическа партия поема самодейността това да се свърши ", приключи Корнелия Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР