Изтичане на въздух е било регистрирано през нощта и след

...
Изтичане на въздух е било регистрирано през нощта и след
Коментари Харесай

На борда на МКС е имало изтичане на въздух

Изтичане на въздух е било записано през нощта и по-късно на сутринта на борда на Международната галактическа станция (МКС), само че казусът към този момент е решен, съобщи пред публицисти генералният шеф на " Роскосмос " Дмитрий Рогозин , представен от ТАСС.

 
" През нощта и на сутринта имаше изключителна обстановка на МКС - рухване на налягането и приключване на въздух от станцията. Бяха взети ограничения, с цел да се откри от кое място тъкмо идва течът ", заяви Рогозин.
Last night, flight controllers in Houston and Moscow detected a minute pressure leak on station. The crew is in no danger and is actively working troubleshooting procedures. More:
— Intl. Space Station (@Space_Station) Той посочи, че а мериканският екипаж е минал в съветския отсек . След това са били затваряни сегмент по сегмент, с цел да се открие мястото на теча. В последна сметка казусът е бил локализиран.

 
Рогозин посочи, че неизправността е зародила на бордовия отсек в съветския транспортен съд " Союз Министерски съвет " номер 739, който се насочи към МКС през месец юни тази година.
 
" Беше открита микропукнатина, резултат на външна щета. Конструкторите са 0на мнение, че тя е била породена от микрометеорит ", съобщи Рогозин. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР