Изтекоха много снимки, има твърдения, че има запис и че

...
Изтекоха много снимки, има твърдения, че има запис и че
Коментари Харесай

Рая Назарян: Живко Коцев трябва да се оттегли от поста, докато тече разследването

" Изтекоха доста фотоси, има изказвания, че има запис и че в следствието са употребявани специфични разследващи средства, които се позволяват от съда. На този запис се вижда по какъв начин на господин Коцев се подарява някакъв безценен часовник. Той има фотоси и е обвързван с тези лица, които към този момент имат повдигнати обвинявания. Как да имаме доверие на подобен човек? Докато се организира следствието и стане ясна истината, е редно той да се отдръпна от поста, тъй като за него има прекалено много информация, обвързвана с тази проведена незаконна група. " Това съобщи Рая Назарян от ГЕРБ-СДС.

По думите ѝ ПП-ДБ следват проекта си да вършат избори с " наше Министерство на вътрешните работи и наши служби ". 

" Този човек първо беше липсващ, в неговия дом и на работното му място са осъществявани обиски, бил е разпитван. Т.е. той първо изчезва и го няма, Денков споделя, че ще го търси с писмо в ДАНС и внезапно той се появява на брифинг в Министерския съвет и се вършат нелогични изказвания и внушения, че нещо му се е случило и че ще си отдръпва оставката ", добави пред bTV Назарян.

Според Рая Назарян прокуратурата би трябвало сама да реши дали да се самосезира по отношение на изказванията за напън върху главния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. 

" Когато господин Кирил Петков заплашва двама министри – господин Калин Стоянов и различен министър на електронното ръководство, тогава няма напън. А когато излезе основният секретар, нали разбирате, че това е професионалното управление на Министерство на вътрешните работи. Той доста добре знае процедурите, с които да се пазят правата и ползите на жителите, а не да употребява трибуната на Министерския съвет, с цел да насочва половинчати обвинявания. Той не посочи претекстове ", сподели тя. 

По думите ѝ Калин Стоянов е бил предложение на ПП-ДБ.

" Г-н Петков персонално го е поканил и му е провел даже изявление, с цел да бъде утвърден и назначен. Г-н Стоянов съобщи, че господин Петков му се е обадил и са се срещнали. Мария Габриел не взе участие в тези дейности. Излиза по този начин, че всеки, който не извършва техните нареждания към този момент става нехаресван и би трябвало да бъде заменен с подобен, който очевидно да слуша ", разяснява Рая Назарян.

Според Назарян най-голямото зло за България е, че се води отбранителна и очерняща политика и не се търсят мостове, а независимо ръководство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР