Изтеклите имена на акд. Денков и вуицепремиер Кирил Петков и

...
Изтеклите имена на акд. Денков и вуицепремиер Кирил Петков и
Коментари Харесай

Теменужка Петков определи като шега изтеклите имена за проектокабинета на ПП-ДБ

Изтеклите имена на акд. Денков и вуицепремиер Кирил Петков и Асен Василев ми звучат като смешка. Това заявир Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по, народен представител от ГЕРБ-СДС в ефира на Нова телевизия. 

Моят прочит на нещата е, че няма по какъв начин и господин Атанасов да оглави Министерство на вътрешните работи. 

Правителство без присъединяване на първата политическа мощ ГЕРБ-СДС няма по какъв начин да бъде устойчиво. Нашият ръководител през вчерашния ден беше мн явен - би трябвало да се съберат най-хубавите специалисти от двете страни, с цел да се оправят със обстановката, сподели още тя и добави, че те чакат да имат градивен разговор. 

Тя бе безапелационна, че са сложили ясните условия ПП-ДБ да предложат ясна стратегия и състав на кабинет, с цел да могат да го разясняват от ГЕРБ. Нашият лидер  е дал упътвания да сме оптимално диалогични и консенсусни. 

Бюджетът на Служебния кабинет е правилен, той отразява неприятното положение на финансите на страната, сподели Петкова. 

Не се отхвърляме от еврозоната, тя е наш главен приоритет и ще работим в посоката да се вкара бюджетът в една естествена рамка, с цел да влезем в нея, изясни тя. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР