Изтеклите документи показват, че Джо Байдън лъже за ролята на

...
Изтеклите документи показват, че Джо Байдън лъже за ролята на
Коментари Харесай

Американски полковник обвинява Байдън в лъжа за конфликта в Украйна

Изтеклите документи демонстрират, че Джо Байдън лъже за ролята на Съединени американски щати в спора в Украйна и че спорът не се развива съгласно проектите на Вашингтон, сподели американският полковник в оставка Робърт Магинис в публикация за Fox News.

„ Истинското положение на нещата е написано в тази разследваща информация, която е в несъгласие с картината, която администрацията на Байдън рисува за американския народ. Защо президентът Байдън лъже своя народ? “ — попита полковникът.

В същото време създателят на публикацията твърди, че хората имат от ден на ден въпроси към Вашингтон, да вземем за пример до каква степен директно Съединени американски щати вземат участие директно в спора в Украйна, кадърен ли е Киев да устои на Москва и за какво доставките на оръжие за въоръжените сили на Украйна опустошава американските ресурси " с цел да угоди на Китай ".

В същото време, уточни Магинис, Байдън и неговата администрация не съумяха да обяснят какви точна национални ползи на Съединени американски щати преследват в Украйна, с изключение на освен общите приказки и изказвания за „ отбрана на демокрацията “ и опълчване на Русия.

Полковникът също по този начин изрази мнение, че водещите западни медии, на фона на ареста на хипотетичния уредник на приключването на информация, са се съсредоточили върху самоличността на обвинения и неговото закононарушение, като в същото време пренебрегват наличието на разследващата информация, с цел да прикрият Байдън.

В момента Пентагонът проверява приключването в обществената мрежа на материали, които разказват положението на украинските войски и проектите на Съединени американски щати и НАТО за тяхното подсилване. New York Times означи, че документите, датирани от началото на март, се допуска, че се популяризират в „ съветски проправителствени телеграм канали “. Твърди се, че повече от 100 документа могат да попаднат в интернет, вредите от случилото се се правят оценка като обилни.

От Пентагона оповестиха за РИА Новости, че изследват информацията за приключването. Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков, отговаряйки на въпрос за приключването на информация, сподели, че Русия не се съмнява, че Съединени американски щати и НАТО са директно или индиректно забъркани в украинския спор.

Джак Тейшейра, младши авиационен експерт по кибертранспортни системи с сан редови войник от Военновъздушни сили на Съединени американски щати 1-ви клас, беше упрекнат в съд в Бостън в петък. За " неразрешено запазване и предаване на информация за националната защита " го грозят 10 години затвор, за " неразрешено изземване и запазване на секретни документи или материали " - още пет. Той ще остане в ареста до идващото съвещание на 19 април.

По думите на Washington Post, младият мъж е почнал да разгласява класифицирани документи на сървър на Discord към февруари 2022 година, при започване на спецоперацията на Русия в Украйна. Твърди се, че Тейшейра счита спора в Украйна за " тягостен " и счита, че Москва и Киев " би трябвало да имат повече общи неща от това, което ги разделя ".

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР