Изтекъл видеоклип показва руски служител, който казва, че войските умират

...
Изтекъл видеоклип показва руски служител, който казва, че войските умират
Коментари Харесай

Руски служител каза, че войниците умират в големи количества, но той ще има проблеми, ако не изпрати повече да се бият, показва изтекло видео

Изтекъл видеоклип демонстрира съветски чиновник, който споделя, че войските умират в кара в Украйна.

Но Александър Авдонин сподели, че ще има проблеми, в случай че не изпрати повече, съгласно съветски медии.

„ Имаме най-ниския %, тъй че ще има някои последствия “, сподели той, съгласно The ​​Moscow Times.

Руски чиновник сподели, че бойци умират в огромни количества в Украйна, само че че може да си навлече проблеми, в случай че не изпрати повече хора да се бият,.

Александър Авдонин, шеф на военното набиране в Далечната източна съветска република Саха, направи изказването по време на закрито съвещание на държавното управление, съгласно антивоенната фондация Свободна Якутия в Telegram и представено от изхода.

В него Авдонин сподели, че районът е наел най-малкия брой доброволци от всички републики в Далекоизточния боен окръг на Русия и че те са изпълнили единствено една трета от квотата си съгласно изхода.

За да компенсира дефицита, той прикани чиновниците да изпращат по 15 бойци седмично от всеки от 36-те окръга на републиката до края на годината, на излаз.

Ако не го създадат, добави Авдонин, той и други локални чиновници може да си навлекат проблеми с Кремъл.

„ Имаме най-ниския %, тъй че ще има някои последици “, сподели той,

p>

Авдонин сподели, че съветското министерство на защитата, дружно с Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, ревизират броя на наетите чиновници всеки ден и „ към този момент задават въпроси “, съгласно превода на изданието.

Авдонин сподели, че Sakha към момента ще пропусне годишната цел на Кремъл за 2023 година с 20%, оставяйки я да навакса цифрите през 2024 година, оповестява изданието, като се базира на изтекла информация от Фондация Свободна Якутия.

„ Може да наподобява, че нещата станаха по-лесни там на фронтовата линия. [Но] не е по-лесно. Момчета умират в окопите всеки ден “, добави Авдонин съгласно изданието.

Кремъл се бори да съживи акцията си за готовност от последната си и единствена повиквателна през септември 2022 година

< p> Мобилизацията на войски в Русия е „ непопулярна “ и Кремъл ще желае да избегне сходни „ политически ходове “ в навечерието на президентските избори през идната година, планувани за март.

Около 120 000 руснаци бойци са починали от началото на пълномащабното навлизане в Украйна през февруари 2022 година, споделиха американски публични лица пред The ​​New York Times през август.

Прочетете истинската публикация в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР