Изтече срокът за подаване на заявки за участие в 33-то

...
Изтече срокът за подаване на заявки за участие в 33-то
Коментари Харесай

Изтече срокът за заявки за участие в Европейския младежки поп-рок конкурс Сарандев

Изтече срокът за подаване на поръчки за присъединяване в 33-то издание на Европейския юношески поп-рок конкурс „ САРАНДЕВ ” – Добрич’2024.

Постъпиха над 90 поръчки за присъединяване от над 15 обитаеми места в България – Добрич, Севлиево, Варна, Русе, Пловдив, Сопот, Нови пазар, Ямбол, Провадия, Търговище, Балчик, Бургас, Берковица, Асеновград, София, Велико Търново, Долни чифлик и други, както и от представители на 6 страни – Полша, Румъния, Украйна, Молдова, Казахстан и Узбекистан.

В момента се обработват поръчките и се прослушват демо-записите. Първият стадий на състезанието ще завърши на 26.04.2024 година, директно след което всички участници ще бъдат известени за резултата.

Журирането ще се организира под председателството на известния български композитор, артист и инструменталист - Хайгашод Агасян. Представител на младежите в таз годишното издание на състезанието е Димитрина Германова, която се причислява, като член на журито. Димитрина Германова взе участие в десетия сезон на „ Гласът на България “ 2024 и се класира втора в известното музикално предаване. Част от журито ще бъде и Николай Текелиев - публицист на Българска телеграфна агенция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР