Изтече списък с 22-те трансфера на Ювентус, разследвани от прокурорите

...
Изтече списък с 22-те трансфера на Ювентус, разследвани от прокурорите
Коментари Харесай

Властите разследват сделки на Ювентус с Милан, Рома, Барселона и други

Изтече лист с 22-те прехвърлянето на Ювентус, разследвани от прокурорите в Торино, в това число покупко-продажби с Милан, Рома, Барселона, Манчестър Сити и Борусия Дортмунд.

Клубът е разследван от прокурора в Торино, италианската федерация и УЕФА по обвинявания във финансови нередности.
 
Въпреки че най-тревожният аспект е обвиняването за заплащане на играчи под масата, различен обсъждан въпрос е евентуалната инфлация на трансферните такси при обменни покупко-продажби за увеличение на финансовите облаги.

Това е доста по-трудно за доказване и в действителност няколко клуба към този момент бяха оневинени един път преди няколко седмици, тъкмо тъй като е невероятно да се даде точна оценка на това какъв брой коства даден състезател, с изключение на цената, за която двата клуба са се споразумели.

" La Gazzetta dello Sport " въпреки всичко разгласява лист с 22 прехвърлянето, разследвани от прокурора в Торино.

Те включват прекосяването на Емил Аудеро в Сампдория, размяната сред Леонардо Бонучи и бранителя на Милан Матиа Калдара, промяната на Леонардо Спинацола с Лука Пелегрини с Рома и размяната Миралем Пянич за Артур Мело с Барселона.

Други, които попаднаха в заглавията, са Жоао Кансело в Манчестър Сити за Данило, Емре Джан в Борусия Дортмунд и Симоне Мураторе в Аталанта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР