Изтече предполагаем доклад на изпълнителния директор на Левски Павел Колев.

...
Изтече предполагаем доклад на изпълнителния директор на Левски Павел Колев.
Коментари Харесай

Изтече предполагаем доклад на Павел Колев към Васил Божков - пише скандални неща

Изтече хипотетичен отчет на изпълнителния шеф на Левски Павел Колев. Той е изработен на 4 февруари 2019 година, написа Фейсбук-страницата "Синя приказка " и ползва отчета, чиято достоверност обаче не е доказана.

Ето какво написаха от организацията:

"Сдобихме се с отчети, получени от господин В. Божков и господин Попов, от изпълнителния шеф. Предоставяме Ви първия отчет за ситуацията в клуба към 4 февруари 2019 година, към месец, откакто Васил Божков става притежател. Доклад, от който стават ясни много неща, някои от които - по какъв начин са станали назначенията на П. Колев и Г. Дерменджиев, параметри по някои входящи прехвърляния. Като да вземем за пример този на Райнов, при който желаните параметри от Берое и играча са били двойни, само че изпълнителният шеф е съумял да ги понижи на половина.

И най-после, може би най-скандалното. Става ясно, че при Тонев и Спас Русев, София Запад са получавали по 33 000 лева на месец. Лъсват лъжите и на оня, техния човек - Тодор Минев, който разправяше, че работел без пари, а се оказва, че клубът му е плащал 6 000 лева месечно.

Както виждаме, Тонев и Спас добре са ги обгрижвали, което изяснява и тяхното безмълвие по него време, за разлика от в този момент, когато са доста дейни. За пръв път ще видите вътрешна преписка сред шефове на клуба. Ще има и продължение, което ще е още по забавно.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР