Изтече нов аудиозапис на телефонен разговор, а гласът от едната

...
Изтече нов аудиозапис на телефонен разговор, а гласът от едната
Коментари Харесай

Слави с първи коментар за новия предполагаем запис на Борисов

Изтече нов аудио запис на телефонен диалог, а гласът от едната страна на слушалката наподобява съвсем като този на министър-председателя Бойко Борисов. Слави Трифонов побърза да изрази своето мнение във Facebook

Днес излезе следващият запис. В него министър-председателят Бойко Борисов беседва с ръководителя на Конституционния съд Борис Велчев, уточнявайки некви пари за некви неща и наричайки ръководителя на Конституционния съд " братиньо ". 

Значи, да уточним - министър-председателят приказва с ръководителя на Конституционния съд " на братиньо ". 

Има ли по-ясно доказателство от този диалог за това, че разделянето на управляващите е просто една заблуда. Илюзия, в която към този момент не знам кой има вяра. Това е подобен страм, подобен срам, който е вероятен единствено в една страна от Третия свят, а не в страна, която твърди, че е член на Европейския съюз. 

Искам да отбележа, че Борис Велчев е ръководител на Конституционния съд и през юли 2016 година, когато Конституционният съд разгласи за противоконституционни три от въпросите на референдума - за понижаване на броя на депутатите от 240 на 120, за директния избор от жителите на шефовете на полицейските ръководства, за електронното гласоподаване. Вие не бяхте питани по тези въпроси, тъй като Конституционният съд не позволи. 

Представям си какъв може да е бил диалогът на министър-председателя Борисов с ръководителя на Конституционния съд Борис Велчев преди 4 години: " Абе, братиньо, орежи три от въпросите от референдума на Слави. Айде, жив и здрав. "

Е, кажете ми в този момент - не би трябвало ли този фиктивен хайлайф - политически, правосъден незабавно да подава оставка и да се маха?!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР