Изтъкнатият адвокат на нелегален мигрант от Гватемала критикува полицията във

...
Изтъкнатият адвокат на нелегален мигрант от Гватемала критикува полицията във
Коментари Харесай

Адвокат на защитата критикува шерифа на Флорида след отхвърлянето на обвиненията за нелегален мигрант, обвинен в смъртта на депутат

Изтъкнатият юрист на незаконен мигрант от Гватемала подлага на критика полицията във Флорида, откакто обвиняванията на клиента му бяха отхвърлени в непредумишленото ликвидиране на заместник-полицай.

Виргилио Агилар Мендес, 19, беше упрекнат в непредумишлено ликвидиране при утежняващи виновността условия на чиновник след сборичкване с няколко души през май 2023 година, напуснало сержант. Майкъл Кунович от офиса на шерифа на окръг Сейнт Джонс умря.

В петък обвиняванията на Агилар Мендес бяха свалени, само че младежът остава във федерален арест във Флорида и е изправен пред депортиране.

„ Последните експертни показания по отношение на неспособността на обвинения да схваща британския език, неговия културен генезис и опасения по отношение на интелектуалния му потенциал повдигнаха обилни въпроси, които би трябвало да бъдат прегледани по делото “, сподели Седма районна държавна прокуратура в известие изказване. „ Освен това, въз основа на неотдавнашното решение на съда, че по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР