Изтъкната фигура в крипто търговската общност изрази оптимизъм относно потенциала

...
Изтъкната фигура в крипто търговската общност изрази оптимизъм относно потенциала
Коментари Харесай

Биткойн: Да очакваме ли шорт скуиз?

Изтъкната фигура в крипто комерсиалната общественост изрази оптимизъм по отношение на капацитета на Биткойн (BTC) да се изстреля към границата от $30,000.

Уважаван анализатор със забележителен брой почитатели в Twitter, прочут като “ ” счита, че постоянен шорт скуиз може да бъде катализаторът зад възходящото придвижване на Биткойн .

Шорт скуиз се случва, когато трейдърите, които заемат единици от даден актив на избрана цена с вярата да продадат по-ниско, с цел да приберат разликата, са принудени да изкупуват назад, защото търговията се движи против техните позиции.

Анализаторът означи още, че актуалната пазарна обстановка демонстрира липса на инерция, като и двете страни се нареждат за идващото доста развиване. Той чака шорт скуиз, което демонстрира, че има доста количество ликвидност, водещо до месечното отваряне.

Въпреки това Inmortal също по този начин предвижда, че Биткойн ще преживее доста корективно придвижване преди предстоящото рали, с евентуален спад до $22,000.

В умозрителен въпрос, заложен на аудиторията му, лицето попита по какъв начин съгласно тях ще наподобява графиката на BTC през идващия месец.

Друг анализатор, “ “, показа сходно мнение, като акцентира устойчивостта на Биткойн при избягването на цялостен срив, откакто срещна опозиция при $30,000.

DonAlt, който тъкмо предвижда тазгодишното крипто рали допусна, че няколко седмици на консолидация биха могли да основат солидна основа за по-нататъшно възходящо развиване на Биткойн.

Анализаторът означи още, че значимостта на ценовото равнище от $27,400 е намаляла, защото пазарът се характеризира с накъсано ценово деяние тъкмо под него. Той поучава да не се играе с ливъридж заради актуалната липса на ясна наклонност, породена от изискванията на неравномерните придвижвания.

Въпреки това DonAlt счита, че един нескончаем интервал на консолидация би бил в интерес на биковете, като спекулира, че в границите на още една-две седмици Биткойн може да възвърне диапазона си сред $27,400 и $29,400.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР