Изстрели са били чути в сграда на иранския парламент. Според

...
Изстрели са били чути в сграда на иранския парламент. Според
Коментари Харесай

От последните минути! Терор в иранския парламент, има ранени

Изстрели са били чути в постройка на иранския парламент. Според медии от близкоизточната страна има минимум един потърпевш. Според наличната информация простреляният е ранен в крайници. Някои източници предават, че нападателят е взел няколко заложници. Районът към зданието в центъра на Техеран е отцепен.

Други източници оповестяват, че нападателите може даже да са трима, а не един.

Иранските осведомителни организации Фарс и Мехр предават изключително: " Мъж е влезнал в иранския парламент и е разкрил огън по охранителите. Успял е да уцели единия от тях в крайници, след което е избягал ".

Стрелецът към момента се търси. Стрелбата продължава. Иранският народен представител Ранджбарзаде, стрелецът към този момент е задържан. Според други данни, минимум двама души са ранени при нападението.

Мотивите на нападателя към момента са незнайни.

Ройтерс предава, по думите на очевидци, че пред постройката на меджлиса са се събрали огромен брой служители на реда и случаят към този момент е завършил.

Мъж откри пукотевица в гробницата на аятолах Хомейни в южен Техеран и рани няколко души, заяви иранската организация Фарс, представена от Ройтерс.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР