Изстрелът, довел до смъртта на граничния полицай, е произведен директно

...
Изстрелът, довел до смъртта на граничния полицай, е произведен директно
Коментари Харесай

Изстрелът, довел до смъртта на граничния полицай, е произведен директно срещу него

Изстрелът, довел до гибелта на граничния служител на реда, е създаден непосредствено против него. Това съобщи началникът на отдел „ Криминалистика “ в Национална следствена работа Даниел Цонков на ексклузивен брифинг във връзка извършения следствен опит за убийството на български граничен служител на реда.
Прочетете още
Граничният служител на реда е бил директно до направения отвор в оградата, като след този изстрел са създадени още няколко изстрела към автомобила на " Гранична полиция ". Стрелците са се изтеглили във вътрешността към територията на Република Турция. Използвана е модерна криминалистична техника и механически средства. Целта беше да се открият мястото откъдето са създадени изстрелите и тяхното направление.

В региона на 242-ра пирамида до село Голям Дервент, където беше погубен граничният служител на реда Петър Бъчваров, български и турски следователи направиха следствен опит. Възстановяването на събитията имаше за цел да удостовери мястото на създадена пукотевица.

Окръжната прокуратура образува досъдебно произвеждане на 8 ноември. Разследването се води по член 116 от Наказателния кодекс за причиняване на гибел по несъобразителност на длъжностно лице. Законът планува за това закононарушение от 20 до 30 години отнемане от независимост или пожизнен затвор. По делото са назначени балистична и съдебно-медицинска експертиза.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР