Изслушването се проведе при закрити врати и без ответник. Множество

...
Изслушването се проведе при закрити врати и без ответник. Множество
Коментари Харесай

Върховният съд на Русия забрани ЛГБТ+ активизма като „екстремистък“ в последната репресия

Изслушването се организира при закрити порти и без ответник. Множество правозащитници показаха, че делото е ориентирано към „ интернационалното гражданско ЛГБТ придвижване “, което не е образувание, а по-скоро необятно и неразбираемо определение, което би разрешило на съветските управляващи да подхващат репресии против лица или групи, считани за част от „ придвижване ”.

В изказване, обявяващо дело, заведено в съда по-рано този месец, съветското министерство на правораздаването твърди, че управляващите са разпознали „ признаци и прояви от екстремистки темперамент “ от ЛГБТК+ „ придвижване “, настоящо в Русия, в това число „ подбудителство към обществени и религиозни различия “, макар че не предлага детайлности или доказателства. В решението си съдът разгласи „ придвижването “ за екстремистко и го забрани в Русия.

„ Въпреки обстоятелството, че Министерството на правораздаването изисква да се отбелязя като екстремистко несъществуващо – „ интернационално гражданско ЛГБТ придвижване “., на процедура може да се случи, че съветските управляващи, с това правосъдно решени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР