Изслушването при закрити врати в четвъртък продължи четири часа. Никой

...
Изслушването при закрити врати в четвъртък продължи четири часа. Никой
Коментари Харесай

Върховният съд на Русия ефективно забранява ЛГБТК+ активизма със знаменателно решение

Изслушването при закрити порти в четвъртък продължи четири часа. Никой с изключение на представители на правосъдното министерство не беше позволен, нямаше и обвинен. Журналистите бяха отведени в правосъдната зала единствено за четене на присъдата от арбитър, който носеше маска, явно по здравословни аргументи.

Делото беше класифицирано, а от министерството не разкриха никакви детайлности или доказателства, заявявайки единствено, че управляващите са разпознали „ признаци и прояви на екстремистко естество “ в придвижването, което се стреми да забрани, в това число „ подбудителство на обществени и религиозни различия “.

Множество правозащитници означиха, че делото е заведено против придвижване, което не е формален индивид и че съгласно неговата необятна и неразбираема формулировка съветските управляващи биха могли да подхващат репресии против всички лица или групи, за които се счита, че са част от него.

„ На процедура може да се случи че съветските управляващи, с това решение на съда, ще изпълнят (решението) против LGBTQ+ начинания, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР