Изслушване за условно освобождаване, за да се реши дали опозореният

...
Изслушване за условно освобождаване, за да се реши дали опозореният
Коментари Харесай

Гари Глитър е изправен пред изслушване за условно освобождаване в оферта за освобождаване от затвора

Изслушване за условно освобождение, с цел да се реши дали опозореният артист Гари Глитър би трябвало да бъде освободен от пандиза, би трябвало да се организира при закрити порти в сряда.

Това идва откакто 79-годишният мъж беше упрекнат в проявление на „ цялостна липса на разкайване “ към жертвите си от юристи, представляващи жена, която той малтретираше, когато тя беше на 12 години и в този момент го съди.

Блясък, чието същинско име е Пол Гад, беше наказан на 16 години затвор през 2015 година за полово принуждение над три ученички сред 1975 година и 1980 година Присъдата му изтича през февруари 2031 година

Той беше автоматизирано освободен от HMP The Verne, затвор с ниска степен на сигурност в Портланд, Дорсет, през февруари предходната година, откакто излежа половината от 16-годишната си избрана присъда с закрепен период.

Но той беше подложен назад зад решетките по-малко от шест седмици, откакто излезе на независимост за нарушение на изискванията на лиценза му, като се твърди, че е гледал изтегл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР