Изследват с PCR тестове всички служители на екоминистерството, които са

...
Изследват с PCR тестове всички служители на екоминистерството, които са
Коментари Харесай

Тестват всички от екоминистерството заради служител със симптоми на COVID-19

Изследват с PCR проби всички чиновници на екоминистерството, които са били на работа в четвъртък и петък. Причината е хигиенистка със признаци на COVID-19, поради което се постанова карантиниране на хората от ведомството.

В два следващи дни, през вчерашния ден и през днешния ден са осъществени проби на работещите в постройката, в това число и на министър Емил Димитров. Вчерашните проби са негативни. Очаква се резултатът от днешните тестове да стане явен по-късно денем.

В момента работещите в министерството употребяват аварийни пространства с обособен вход, друг от централния, а всички кабинети са дезинфекцирани подробно. 

" Още на 19 март сме основали аварийно министерство в мазето на постройката, което е оборудвано е с всичко належащо, даже с кафене. Хората са разграничени на смени, не са се засичали един с различен, така че продължаваме естествената си работа ", разяснява за " 24 часа "  министърът на екологията Емил Димитров.

По думите му хигиенистката е работила единствено на петия етаж в главната постройка и не е контактувала със чиновниците на ведомството. Най-вероятно обаче е имала контакт с други хигиенистки и с портиера. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР