Изследват дрехите на Сашко за следи от други хора, баща

...
Изследват дрехите на Сашко за следи от други хора, баща
Коментари Харесай

Изследват дрехите на Сашко за следи от други хора, баща му: Прекланям се пред доброволците

Изследват облеклата на Сашко за следи от други хора, татко му: Прекланям се пред доброволците.

„ А за хората с криле Веселин и Милко – делтапланеристите, които го откриха – благословени да сте! Благодаря ви от цялото си сърце! Бог е популярен! “, написа още бащата.

За момента не са установени следи от принуждение по тялото на дребния Александър, който през вчерашния ден бе открит след съвсем 9 дни търсене. Това заяви Албена Стоилова от прокуратурата в Перник на специфичен брифинг пред медиите.



„ Прегръщам сина си! Прекланям се пред околните ми другари, които бяха до мен от самото начало, пред всички хора, които непрекъснато търсеха, както и пред тези, които горещо се молеха “, написа нощес във Facebook Александър Цветанов, татко на 12-годишното дете, което изчезна на 11 ноември и беше намерено през вчерашния ден, съобщи Българска телеграфна агенция.

Поклон пред упоритостта на шефа и заместник-директора на полицията в гр. Перник – Г-н Млеканов и Г-н Николов ,

които обявиха че в никакъв случай няма да се откажат. Поклон пред Кмета на гр. Перник Г-н Владимиров, който съдействаше по всевъзможни способи. А за хората с криле Веселин и Милко – делтапланеристите, които го откриха – благословени да сте! Благодаря ви от цялото си сърце! Бог е популярен! “, написа бащата.



По-рано с различен пост той съобщи, че детето се усеща добре и благодари на всички. 

12-годишният Александър от Перник беше открит на 19 ноември, след повече от седмица търсене. Детето изчезна на 11 ноември при разходка в локалната планина Голо бърдо. В огромната акция по издирването му се включиха чиновници на Министерство на вътрешните работи, планински спасители и над 9000 доброволци. Момчето беше намерено от двама доброволци – Милко Михалков и Веселин Георгиев, от локален клуб по делта- и парапланеризъм. Сашко е настанен в болница „ Пирогов “. Той е в устойчиво положение, сподели служебният министър на опазването на здравето Асен Меджидиев, който беше в болничното заведение и се срещна с бащата и детето. 
Източник: БТА
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР