Изследване в 194 страни, които се борят с коронавируса, показва,

...
Изследване в 194 страни, които се борят с коронавируса, показва,
Коментари Харесай

Закономерност: Ето в кои страни има двойно по-малко починали от COVID-19

Изследване в 194 страни, които се борят с ковид, демонстрира, че страните, ръководени от дами, като Нова Зеландия и Германия, се оправят доста по-добре от страните, ръководени от мъже.

Докладът, който към момента не е минал експертна оценка, е посочил, че ограниченията, подхванати от 19 дами водачи при започване на пандемията, са избавили съвсем два пъти повече животи, макар идентичния брой случаи на COVID-19.

Учени от Англия, които разгласиха своята работа в Social Science Research Network, споделят, че резултатите от проучванията демонстрират "по-добър проект за деяние и по-добро внедряване в живота " в страни, ръководени от дами.

Както откривателите акцентират, получените от тях данни "показват очевидна и поредна причинност, потвърждаваща, че броят на смъртните случаи е по-нисък в страните, ръководени от дами, в сравнение с в страните, ръководени от мъже " - не на последно място, тъй като водачите дами са въвели по-рано карантина.

Към 18 август в Германия са регистрирани над 9 хиляди смъртни случаи от ковид, до момента в който във Англия - повече от 41 хиляди. Нова Зеландия записва 22 съдбовни случая на COVID-19, а в Ирландия - повече от 1700.

„ Резултатите от нашите проучвания потвърждават, че дамите водачи са реагирали по-бързо и по-решително в сериозната обстановка. Почти във всички случаи те са въвели карантината по-рано от мъжете водачи при аналогични условия. Това сигурно им е помогнало да спасят живота на жителите ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР