Изследване проведено от OnePoll показва, че една трета от анкетираните

...
Изследване проведено от OnePoll показва, че една трета от анкетираните
Коментари Харесай

Над 30% от родителите обичат кучето и котката повече от дете...

Изследване извършено от OnePoll демонстрира, че една трета от интервюираните родители избират домашния любим пред детето си. В изследването са взели участие 2000 американци. Резултатите са, че 34% % от родителите избират косматите си другари пред личната си кръв и плът, написа vesti.bg. Една пета от интервюираните купуват дарове за домашните си любимци по-често, в сравнение с за децата си. 

Резултати са красноречиви и експертите са безапелационни: Американците са луди по животните, за които се грижат.

Две трети от участниците в изследването споделят, че домашният любим е най-хубавият им другар.

Други 78% са уверени, че дребните космати другари са част от фамилията.

Повече от половината интервюирани считат, че четириногият им сателит ги схваща по-добре от най-хубавия им другар или половинката им.

За 68% времето прекарано с домашния любим се отразява по-добре от това с другари или родственици.

Участниците споделят, че техните животни са им помогнали по време на стресов интервал в работата, персонални провокации и здравословни проблеми.

Голям % от необвързаните декларират, че не могат да стартират връзка с някого, в случай че косматият им любим не го утвърждава.

„ Домашните любимци ни обичат абсолютно и ни карат да желаеме да бъдем по-добри хора “, споделя Линдзи Рабаут. Тя работи в компания за здравословна храна за кучета и котки. „ Любовта на домашния любим изважда най-хубавото от всички нас. “, безапелационна е Рабаут.

Разбира се, всяка обвързаност може да изпадне в нездравословна прекаленост.

Седемнайсет % от интервюираните са основали профил в обществена мрежа на своя обичан окосмен другар.

Други признаци, че може би сте прекалено привързани към вашия дребен сателит са, в случай че организирате празненства за рождените му дни или постоянно му купувате облекла и аксесоари.

Голям % от участниците в изследването харчат повече пари за качествена храна за кучето или котката си, в сравнение с за себе си и постоянно разрешават на четириногия си другар да спи в леглото им.

Именно това е и философията на компанията, в която работи Линдзи Рабаут.

" Добрата храна сплотява фамилията. Домашният любим също е човек и заслужава най-хубавото. Щастливи сме, че от ден на ден хора го схващат ", приключва тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР