Изследване по поръчка на германското правителство сочи, че притокът на

...
Изследване по поръчка на германското правителство сочи, че притокът на
Коментари Харесай

Притокът на млади мъже бежанци увеличава насилието

Изследване по поръчка на немското държавно управление сочи, че притокът на най-вече млади мъже мигранти е довел до увеличение на закононарушенията, съпроводени от принуждение, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В изследването, чийто създател е криминологът Кристиан Пфайфер, са употребявани данни от северната немска провинция Долна Саксония. Целта му е била да направи оценка на последствията от бежанския приток върху престъпността през 2016 и 2016 година

Според проучването, което бе оповестено през вчерашния ден, закононарушенията с принуждение в Долна Саксония са нарастнали с 10,4 % през тези две години - нещо, което се изяснява съвсем напълно с напора на бежанци.

Отбелязва се, че пътуващите сами млади бежанци, които са най-вече мъже, е по-вероятно да извършат закононарушение, в случай че сметнат бъдещето си за безнадеждно, както и че множеството от тях са от мюсюлмански страни, "характеризиращи се с мъжка доминация ".

Изследването удостоверява нуждата от по-големи старания за интеграцията в Германия, разяснява говорителка на министерството на фамилията, възрастните хора, дамите и младежта.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР