Изследване, което обхваща 2000 души, които ползват смартфони и живеят

...
Изследване, което обхваща 2000 души, които ползват смартфони и живеят
Коментари Харесай

Oстави смартфона си на страна и отдели време на любимите си хора

Изследване, което обгръща 2000 души, които употребяват смарт телефони и живеят с сътрудник, демонстрират до какъв брой потреблението на телефон е повлияло на тяхната връзка.

Ето и няколко значими акцента от изследването:

71% от хората споделят, че прекарват повече от персоналното си време на телефона си, от колкото с колегата си, а 52% прекарват всеки ден три-четири часа повече на телефона си спрямо времето, прекарано с колегата си.

 а HONOR

По-голямата част от хората (54%) биха предпочели да прекарат време на телефона си, в сравнение с в компанията на колегата си.

30% от хората изпращат известия на колегата си, до момента в който и двамата са у дома, вместо да водят диалог лице в лице.

Над един от четирима признават, че играят с телефона си, до момента в който вечерят дружно.

 а HONOR

Една четвърт (25%) от хората декларират, че потреблението на мобилни телефони е провокирало разногласия в връзките им.

28% от мъжете споделят, че потреблението на телефона е провокирало разногласия, като единствено 22% от дамите споделят същото.

 а HONOR

Над половината (56%) знаят, че потреблението на телефона не би се харесало на колегата им.

Въпреки, че потреблението на мобилни телефони прави живота ни по-лесен и работлив, HONOR поучава всички консуматори да употребяват по-рационално смарт телефоните си и да прекарват повече време с обичаните си хора. Затова световната висок клас марка HONOR чества Деня на влюбените и приканва потребителите да не употребяват смарт телефоните си на 14-ти февруари. Вместо това, HONOR ги предизвиква да прекарат деня с хората, които обичат, да изживеят и се насладят на всеки миг дружно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР