Изследователите смятат, че така наречените скрити пирамиди, които са били

...
Изследователите смятат, че така наречените скрити пирамиди, които са били
Коментари Харесай

Учени: Извънземните са оставили на Земята огромни древни пирамиди СНИМКИ

Изследователите считат, че по този начин наречените скрити пирамиди, които са били издигнати от представители на извънземни цивилизации, са разпръснати по цялата Земя. Някои от тези пирамиди са ситуирани в Антарктида. Тази доктрина беше показана пред публицистите на телевизионния канал History в поредицата „ Древните пришълци “.

Много специалисти, разглеждайки фотографията на неразбираема пирамидална конструкция наоколо до хребета Шекълтън, считат, че това е една от тези пирамиди. Тази фотография е направена от спътник, а върху нея търсещите извънземни форми на живот са съумели да различят четири много отчетливи пирамидални структури, напомнящи най-голямата пирамида в Гиза.



Авторът на показаната доктрина, Дейвид Чайлдърс, споделя за огромната възможност за това, че пирамидата Шекълтън е най-старата пирамида на планетата. Според него, в случай че пирамидата, открита в Антарктида, е основана от индивида, тогава тя най-вероятно е най-старата на Земята. Други откриватели считат, че тези пирамиди са били издигнати от представители на извънземни цивилизации.



Според друга доктрина, показана от доктор Майкъл Салла, пирамидата в Антарктида е част от енергийна пирамидална система, разпределена по цялата планета. Най-вероятно това е най-старата пирамида на Земята. Ученият също по този начин счита, че пирамидалните структури могат да бъдат генератори на сила, издигнати от извънземни цивилизации за безжично предаване на сила от разстояние. Ако те бъдат задействани по целия свят, може да се сътвори устойчива вълна за приемане на безжична сила.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР