Изследователите са на мнение, че ако извънземните съществуват и те

...
Изследователите са на мнение, че ако извънземните съществуват и те
Коментари Харесай

Шок: В ДНК на човек е зашифровано послание от извънземните

Изследователите са на мнение, че в случай че извънземните съществуват и те са оставили на човечеството някакво зашифровано обръщение, то изцяло е допустимо то да е оставено в самото тяло на индивида, в неговото ДНК.

Това е направено съзнателно, с цел да се ревизира равнището на развиване на индивида на избран стадий на развиване.

Учените Владимир Щербак и Максим Макуков са уверени, че индивидът в миналото е бил генетични планиран от механически по-развити представители на непознати цивилизации, обитаващи друга звездна система. Предполага се, че това е направено преди 100 милиона години.

Напълно е допустимо, както считат учените, извънземните да са изпратили на Земята закодирани сигнали, които да са внесли промени в човешкото ДНК.

Според втория вид, те са дошъл на нашата планета с подготвен генетичен материал, който е бил подложен в човешкото тяло. Интересното е, че вторият вид е получил поддръжка измежду множеството авторитетни учени, в това число и Франсис Кирк, който взе участие в откриването на молекулата на ДНК.
Според учените, дадената догадка може да се окаже правдоподобна, тъй като тя е изцяло съвместима с правилата на еволюцията. А зараждането на живота на Земята би могло да бъде както натурален развой, по този начин и интервенция в хода на еволюцията от вън.

В случая с намесата, може да се промени хода на еволюцията и при нужда да се внесат избрани корекции.
Може да бъдат дефинирани още редица забавни хипотези, само че едно може да се каже сигурно, че актуалните учени не знаят чак толкоз доста за произхода на живота на Земята.

При всеки стадий на проучванията се появяват нови загадки и несъответствия, които учените занапред имат да разгадават.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР