Изследователи, работещи в Медицинския университет в германския град Грайфсвалд, твърдят

...
Изследователи, работещи в Медицинския университет в германския град Грайфсвалд, твърдят
Коментари Харесай

Германски учени обявиха за решен проблема със съсиреците и AstraZeneca

Изследователи, работещи в Медицинския университет в немския град Грайфсвалд , настояват в петък, че са разкрили казуса във връзка с случаите, в които се появяват кръвни съсиреци във връзка с имунизацията AstraZeneca, както и че са намерили подобаваща терапия .

Според професор Андреас Грейнахер, антителата в редки случаи задействат кръвни тромбоцити , действайки сходно на това, когато физическа рана се лекува и провокира тромбоза в мозъка .

Университетът е обединил напъните си с Института на Пол Ерлих и други европейски учени и създаде терапия за здравословния проблем .

Резултатите от проучването са публикувани в лечебни заведения , тъй че зародилите случаи могат да бъдат неотложно лекувани , заради което университетът удостоверява, че имунизациите с AstraZeneca могат безвредно да бъдат обновени .

Андреас Грейнахер, началник на катедрата по трансфузионна медицина в университета в Грайфсвалд, сподели, че проучванията на неговия екип се изпращат и в списанието The Lancet за партньорска инспекция .
 Германия и Франция възобновяват имунизацията с AstraZeneca
Германия и Франция възобновяват имунизацията с AstraZeneca

Драги: Италия ще направи същото и ще имунизира колкото се може повече хора допустимо най-бързо
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР