Изследователи от TheSpAndroid са открили в най-новата бета-версия на Google

...
Изследователи от TheSpAndroid са открили в най-новата бета-версия на Google
Коментари Харесай

В “Google Съобщения“ ще се появи редактиране на съобщенията след изпращане

Изследователи от TheSpAndroid са разкрили в най-новата бета-версия на Гугъл Messages флаговете edit_ui и edit_history, което демонстрира в близко бъдеще вероятната поява на функционалност, която ще ви разреши да редактирате известието, откакто е било изпратено. Първото споменаване на тази функционалност е от 19 ноември, само че до момента опитите за активирането ѝ не са сполучливи.

“Google Съобщения “ е формалното приложение на Гугъл за продан на известия чрез протокола Rich Communication Services (RCS). То ви разрешава да изпращате групови известия и изображения, анимирани GIF-файлове, емотикони, стикери, видеоклипове и гласови известия както от вашето мобилно устройство, по този начин и от вашия компютър.

Появата на опцията за редактиране на известия след изпращането им в Гугъл Messages е много предсказуема, защото конкурентните месинджъри от рода на iMessage и WhatsApp неотдавна получиха тази опция, а Telegram закупи сходна функционалност от дълго време. Времето за редактиране на известия е лимитирано до две минути за iMessage и 15 минути за WhatsApp, до момента в който Telegram ви разрешава да променяте известията си в границите на 48 часа. Освен това всички тези месинджъри разрешават на потребителя да изтрива изцяло известията.

Говорител на Гугъл отхвърли да разяснява, тъй че не е ясно по какъв начин в последна сметка ще бъде внедрена функционалността за редактиране на известията. Въз основа на кодовия откъс original_rcs_messages_id наподобява, че тази функционалност ще работи при потребление на протокола за известия RCS.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР