Изследовател от Харвард“ твърди, че е обърнал процеса на стареене

...
Изследовател от Харвард“ твърди, че е обърнал процеса на стареене
Коментари Харесай

Изследовател от Харвард твърди, че е обърнал процеса на стареене при куче

Изследовател от " Харвард “ твърди, че е обърнал процеса на стареене при куче. Тази вест разяснява футурологът доцент доктор Мариана Тодорова в предаването " Сценарий от бъдещето “ на Радио " Фокус “ с водещ Ива Дойчинова.

Генетикът доктор Дейвид Синклер афишира в обществените медии, че с екипа си е създал хапче, което може да обърне процеса на стареене при кучетата. То съставлява мека дъвка с усет на говеждо месо. Продуктът към този момент може да се откри на уеб страницата на компанията за ветеринарни добавки Animal Bioscience.

" Синклер не дава справедливи доказателства, само че твърди, че продуктът има резултат и че потребителите сами могат да се убедят в това. Интересно е, че технологията не се прави посредством лекарство или генетична интервенция, а посредством храна “, разяснява доцент Тодорова.

Според нея може да се чака реакция от " Харвард “, защото Синклер нарушава нормалния метод за комуникиране на сходно събитие. " Първо се разгласява научна публикация в съответното авторитетно издание, по-късно се уведомява съответното университетско тяло. Би следвало образователното заведение, изследователският център да даде конференция “, разясни футурологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР