Изскочил, както майка го е родила и целият в кръв,

...
Изскочил, както майка го е родила и целият в кръв,
Коментари Харесай

Как от кротък турагент за една нощ словакът Андрей се превърна в жесток чисто гол човекоядец

Изскочил, както майка го е родила и целият в кръв, на рецепцията на хотела си в 1,30 часа на 23 юли, и до през днешния ден не е идвал в схващане, с цел да каже каква дрога е взел и от кое място

Как от мирен турагент от Словакия денем, който поздравява учтиво и към този момент месец се представя за експерт в привличането на туристи на територията на община Несебър, за една нощ 24-годишният Андрей се трансформира в нечовечен канибал. Репортер на Флагман.бг разполага с цялата последователност на превъплъщението на мирния чиновник в живо сходство на Ханибал Лектър.

Всичко стартира към 20 часа в събота, когато, разхождайки се из Бургас, Андрей С. ненадейно се насочва към централния вход на храм „ Св. св. Кирил и Методий “. Видимо несъответстващ и в припадък на гняв пред погледите на десетки очевидци той разрушава с ръка и двете стъкла на портала на църквата, след което хвърля вътре раницата, която носи в себе си и стартира да крещи несвързано. " Отворете църквата! Храмът не би трябвало да е заключен ", ревял с цяло гърло чужденецът и повтарял, че неговата вяра е друга, само че никой няма право да заключва Божи дом.  Дали се е опитвал да влезе вътре, няма по какъв начин да знаем, тъй като и досега, три дни по-късно, той не е бил съответен, с цел да даде някакво пояснение за дейностите си. Веднага на мястото идват чиновници на охранителната компания, която бди за реда в и към храма, само че намират потресаваща панорама – Андрей е целият оцапан с кръв и към този момент не може да приказва. Идва и един от свещениците, който отключва църквата и дава показания пред униформените. Междувременно от ръката на словака изтича толкоз кръв, че се постанова да бъде извикана и пожарната, която да измие плочките. Андрей С. е превозен с кола за спешна помощ и полиция до Центъра за незабавна здравна помощ, ръката му е промита и бинтована. Придружен е до хотела си – „ Нимфа нимфа “ в Слънчев бряг от служителите на реда. Макар и несъответстващ, към този миг той не е посочил нападателно държание и податливост да се самонарани. След като го оставят, той влиза умерено, личният състав вижда, че се е случило нещо с ръката му, защото той наподобява смуче кръвта, с цел да я спре, безшумно насочвайки се към стаята си.







Часовете по-късно минават умерено. До 1,30 часа измежду нощ, когато към рецепцията се втурва шокирана жена – туристка от хотела, която крещи ужасена от гледката. След нея идва и Андрей – чисто гол, с кървава ръка, която пробва по всякакъв начин да прегризе със зъби. 24-годишният мъж се спуска против чиновници на рецепцията, които се прикриват зад гишето, на което работят. Вероятно заради това деяние Андрей се отхвърля и се насочва към изхода на хотела. Излиза извън и продължава да къса със зъби и яде от живото месо от собствената си ръка. Служителите от хотела подават сигнал и на място се отзовава екип на РУ-Несебър, както и кола за спешна помощ. С три патрулки несъответстващият словак е превозен до Центъра за незабавна здравна помощ. Там е прегледан и превързан. Малко по-късно се случва и следващият екшън – мъжът раздира бинтовете и още веднъж пробва да се самонарани, навежда се да гризе и от мъжкото си достолепие. Отново е извикана полиция, която транспортира Андрей до Центъра за психологично здраве в Бургас. Там обаче отхвърлят да го одобряват и след към 30 минути той още веднъж е откаран към УМБАЛ-Бургас. В момента той е в настанен в реанимация, крепко завързан е за болничното легло и му вливат мощни успокоителни. Все още не е идвал в схващане и не е дал пояснение за дейностите си. Не е ясно и каква е дрогата, която е използвал, както и какво е психическото му положение.
 Наложило се пожарната да мие в събота вечер кървавите локви след изстъпленията на Андрей 
Срещу него има формирано дело за разваляне на имущество в църквата, само че положението му и досега не разрешава да го разпитат.

Има заплаха Андрей да си изгуби вечно ръката.

Андрей е командирован в България от словашкия туроператор „ Глоб тур “. Пристига в Несебър на 20 юни и се настанява в хотел „ Нимфа Русалка “, където преди този момент е пристигнала и колежката му Габриела. Днес Флагман.бг беседва с дамата, която изрично отхвърли да разяснява случилото се с нейния сътрудник.

Хора, които се срещнали с Андрей за месеца от неговия престой в Несебър, го разказват като „ чудноват вид “, поздравявал, усмихвал се, само че бил чудак. Но преди този момент е имало никакви проблеми с неговото държание и нищо не предвещавало жестокото му преобразяване на 22 против 23 юли през нощта.

Стаята на Андрей е била като сцена от хорър след опитите му да се самонарани. От хотела я намират цялата в кръв, а посред локвата върху матрака са открити счупена ножица и лъжица, с които евентуално Андрей е рязал месото си, с цел да се храни с него.

Флагман.бг разполага с ужасяващи фрагменти от болничната стая, където сега се борят за живота на словашкия канибал, само че ще ги спестим на аудиторията.
 В момента дупките във вратата на храма са запушени с кашони и хартии, стъклата за замяна са поръчани и в най-скоро време ще бъдат сменени
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР