Изродът от Ямболско, който удуши 17-годишната си бременна доведена дъщеря,

...
Изродът от Ямболско, който удуши 17-годишната си бременна доведена дъщеря,
Коментари Харесай

Дадоха на съд изрода, който уби 17-годишната си бременна дъщеря

Изродът от Ямболско, който удуши 17-годишната си бременна доведена щерка, а по-късно хвърли натрупа й в бездънен бунар през лятото на 2021 година към този момент се изправя пред съда, заяви прокуратурата.

44-годишният Йовчо Стоянов бе арестуван през август предходната година, откакто Мария, евентуално бременна от него, освен това с близнаци, бе оповестена за общодържавно търсене, а локални поданици на селото откриха натрупа й в кладенеца.

Официалното известие на обвиняването в регионалния град гласи следното:

Окръжна прокуратура-Ямбол съобщи на съд Й.С., който е упрекнат за това, че съзнателно е умъртвил 17-годишно бременно момиче.

Престъплението е осъществено на 12.08.2021 година в с. Недялско, обл. Ямбол. То е квалифицирано по чл.116, ал.1, т.4, пр.1, т.6, пр.2 и 3, вр. чл.115 от Наказателен кодекс, защото е осъществено по изключително непосилен за убитата метод и с особена свирепост.

По време на следствието е открито, че обвиненият е удушил потърпевшата, която е била негова доведена щерка. Престъплението е осъществено в къщата, в която живеели. След убийството трупът е бил изхвърлен в бунар, намиращ се в ненаселен парцел.

Окръжен съд-Ямбол е насрочил съвещанието си за 01.03.2022г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР