Изрод хвана бременна котка за опашката и с все сила

...
Изрод хвана бременна котка за опашката и с все сила
Коментари Харесай

Жестокост! Вижте какво причини този изрод на бременна котка пред очите на бременната си жена

Изрод хвана бременна котка за опашката и с все мощ я блъсна в бетонния под. Кадри на жестокостта, която потресе цялостен Радомир, бяха публикувани от страницата " За зоополиция в град Перник ". По данни на очевидци, мъжът се гаври с животинчето пред очите на бременната си жена.

Действието се прави пред заведение в Радомир, където група хора пушат цигари. Във видеото се вижда по какъв начин котето отива до намиращата се наоколо саксия и по никакъв метод не предизвика садистичната демонстрация на агресора.

" Знам, че гледката не е приятна, само че желая да ви покажа едни олигофрени какво предизвикаха на беззащитното ни коте. То беше бременно и Иво Гонзо я настъпи и я хвърли по най-жестокия метод тъй като желала да го ухапе ", написа свидетел на жестокостта. По думите му, единият от мъжете даже си разрешил да извади револвер на хората, отишли да му желаят сметка.

" Моля, в случай че някой знае можем ли да предприемем законови ограничения да каже. Котката е в болница в София и не се знае дали ще оживее ", се споделя още в описанието на поста.

В кутия в денонощен магазин в Радомир се събират дарения за интервенцията на котето, която ще коства 450 лв..

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР