Изразяваме нашата и на нашите членове благодарност и уважение към

...
Изразяваме нашата и на нашите членове благодарност и уважение към
Коментари Харесай

Потребителски организации подкрепиха Нинова в усилията й в защита на потребителите

" Изразяваме нашата и на нашите членове признателност и почитание към Вас за всичко, което вършиме досега за българските консуматори ". Така стартира декларацията в поддръжка на министъра на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова от шест национални потребителски организации, оповестиха от министерството.

Потребителските организации подчертават върху това, че за последните дванадесет години за пръв път има министър, който ги поставя на водещо място в своята политика.

" Без консуматори няма стопанска система и това е несъмнено ", се споделя още в декларацията. Икономическата рецесия е и разследване от занемарената потребителска отбрана. " За късото време досега: Вие видяхте болката на българския консуматор и му дадохте вяра. Вие инициирахте прекъсването на голословно високата цена на тока за потреблението. Вие се опълчихте против стопански пазарни мастодонти, които се пробват през задния двор да бръкнат в джоба на българите.

Вие обещахте и в границите на две седмици изготвихте законодателство, което да регламентира бранш, представляващ рана в потребителската отбрана. Вие показахте, че постоянно когато кажете нещо, го вършиме. За всичко, което направихте за толкоз малко време в името на потребителите, ние споделяме: С Вас сме във всяка Ваша борба и няма да отстъпим от поддръжката си ", се споделя в декларацията.

Декларацията бе показана след среща сред министърът Нинова и представители на потребителските организации, след разискване на Законопроекта за колекторските компании.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР