Израснал в дом спортист върна намерено портмоне с 1000 лева

...
Израснал в дом спортист върна намерено портмоне с 1000 лева
Коментари Харесай

Израснал в дом спортист върна портмоне с 1000 лева

Израснал в дом състезател върна открито портмоне с 1000 лв. и документи на пенсионерка. Доблестната постъпка сторил 29-годишният Илия Савов от Смолян. Преди дни мъжът разкрил портмонето, паднало на тротоара пред магазин за хранителни артикули на основната улица в града. Когато го отворил, открил, че вътре има 1000 лв., дебитна и персонална карта. Мъжът влезнал в магазина и попитал продавачката дали някой не си е изгубил портмоне.

В същото време в магазина пристигнала и 80-годишната Данка Велинова да пита дали не е открито портмонето. След като схванала, че Илия го е разкрил и го връща непокътнато, пенсионерката му благодарила. Жената почерпила Илия и продавачката с шоколади.

" Беше доста обезпокоена, разплака се, като видя, че е открито портмонето ", споделя Илия. Възрастната жена е вдовица и живее сама в апартамент наоколо. Тя обяснила, че портмонето е паднало от чантата и като се е прибрала, видяла, че го няма.

Илия е отраснал в Дом за деца, лишени от наставнически грижи. От години интензивно се занимава със спортни действия в Смолян. Служител е на " Пампорово " АД и през зимния сезон следи за реда по пистите. Намирал съм на пистите персонални, дебитни карти, постоянно съм ги носил в полицията. Досега обаче не бях намирал пари, споделя Илия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР