Израснал съм в България и искам да върна нещо в

...
Израснал съм в България и искам да върна нещо в
Коментари Харесай

Григор Димитров: Израснал съм в България и искам да върна нещо в родината си

" Израснал съм в България и желая да върна нещо в родината си ", съобщи Григор Димитров, обяснявайки мотивацията си да се показа на високо равнище на най-новия шампионат АТР Къп.

Роденият в Хасково тенесист ще бъде капитан на българския тим в конкуренцията. В тима са още Александър Лазаров, Адриан Андреев, Димитър Кузманов и Александър Донски.

" За мен тенисът постоянно е бил наслаждение и огромна пристрастеност. Израснах в България и по тази причина постоянно съм желал да върна нещо в родината си. Това че имам опция да играя дружно с тези момчета е ужасно. Също по този начин съм благополучен, че мога да им предам част от моя опит и те да видят какво е да си на едно по-високо равнище. Надявам се един ден и те да реализират нещо сходно ", съобщи Димитров.

Той разяснява последните няколко месеца и разкри по какъв начин се е чувствал при пропадането си в международната класация. Бившият №3 гледа обаче с оптимизъм към бъдещето: " Беше сложен миг, изключително когато започнах да се свличам в ранглистата. Не знаех дали ще съумея да се завърна до края на годината. Имаше доста въпросителни и подозрения. "

" Най-важното сега за мен е да не преставам да работя и да оставя предишното зад себе си. Да, сигурно ще проучвам случилото се, има още няколко дни до края на годината ", сподели той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР