Израелският военен кабинет ще се събере по-късно във вторник за

...
Израелският военен кабинет ще се събере по-късно във вторник за
Коментари Харесай

Израелският военен кабинет обмисля отговора на иранската атака

Израелският боен кабинет ще се събере по-късно във вторник за трети следващ ден, с цел да обмисли отговора си на иранската офанзива през уикенда, защото интернационалният напън върху еврейската страна нараства да прояви въздържаност и да заобикаля предизвиквайки пълномащабен спор в Близкия изток.

Петчленният боен кабинет към този момент разиска вероятни отговори, в това число военни и дипломатически разновидности, сподели един чиновник на израелското държавно управление, като в същото време взе поради опасенията на Съединени американски щати, че всяко деяние би трябвало да „ не прекалявайте ”.

Въпреки това, добави лицето, Израел е решен да отговори на това, което счита за невиждана иранска офанзива, която включва повече от 300 ракети и дронове, изстреляни от иранска територия против еврейската положение късно в събота вечерта.

„ Намерението е да изпратим мъчително известие до Иран. Това не може да е нещо козметично “, сподели лицето, добавяйки, че с цел да бъде ефикасен отговорът би трябвало да бъде осъществен „ в непосредствена близ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР