Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври

...
Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври
Коментари Харесай

Нетаняху нарече убийството на палестинец с аутизъм трагедия, но не се извини

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и назова през днешния ден "трагедия " убийството на невъоръжен палестинец, измъчен от аутизъм, само че не се извини за случая, предадоха Българска телеграфна агенция и Асошиейтед прес.

Това бе първият коментар на Нетаняху, откакто предходната седмица израелската полиция простреля 32-годишния Еяд Халак в Стария град на Ерусалим. Мъжът, измъчен от остра форма на аутизъм, бил помислен неправилно от служители на реда за човек, който се готви да извърши офанзива.

Случаят бе отъждествен на гибелта на чернокожия Джордж Флойд в Минеаполис и провокира поредност дребни протестни демонстрации на палестинци, отбелязва АП.

Ден след убийството на Еяд Халак израелският министър на защитата Бени Ганц, който е "алтернативен министър председател " съгласно съдружното съглашение с Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, се извини за случилото се. На държавното съвещание тогава Нетаняху, седнал до Ганц, не загатна за случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР