Израелският премиер Бенямин Нетаняху е разговарял с лидерите на Франция

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху е разговарял с лидерите на Франция
Коментари Харесай

Израел ще сподели с Франция и Германия разузнавателните данни

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху е разговарял с водачите на Франция и Германия за иранската нуклеарна стратегия и сподели, че Израел ще изпрати специалисти, с цел да споделят с тях своите разследващи данни за хипотетичните ирански нуклеарни старания, съобщи Ройтерс, като се базира на канцеларията на Нетаняху.

Говорител на немското държавно управление сподели, че Германия ще проучва информацията, показана през вчерашния ден от Израел за секрети ирански нуклеарни действия. Говорителят добави, че от значимо значение да се резервира самостоятелният контрол, с цел да се подсигурява, че Иран съблюдава съглашението.

Същевременно в Туитър ирански държавници, измежду които и външният министър Мохамад Джавад Зариф, споделиха, че хипотетичните израелски разследващи разкрития се вършат няколко дни преди крайния период - 12 май - до който Тръмп ще обмисля Съединени американски щати да останат в иранското нуклеарно съглашение. Според ирански представители съвпадението във времето цели да засегне решението на Тръмп за иранската нуклеарна договорка. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР