Израелският премиер Бенямин Нетаняху е казал на Тереза Мей Тереза

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху е казал на Тереза Мей Тереза
Коментари Харесай

Нетаняху към Мей: Намесата на Иран в Сирия е главната заплаха за Близкия изток

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху е споделил на Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила, че Иран и опитите му да ускори военното си наличие в Сирия са главната опасност за Близкия изток. Това заяви през днешния ден самият Нетаняху на постоянното съвещание на държавното управление на Израел, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

"Разговарях с Мей нощес и споделих, че главният детайл, който подкопава стабилността в Близкия изток повече от всичко е Иран, а президентът на Сирия Башар ал Асад би трябвало да разбере, че като разрешава на Иран и неговите марионетки да основават военно наличие в Сирия, слагат под опасност и Сирия, и стабилността на целия район ", споделил Нетаняху съгласно известие на неговата канцелария.

В диалога си с Мей във връзка ракетните удари на Англия, Съединени американски щати и Франция против Сирия в събота сутринта, Нетаняху е споделил още, че приветства решението на трите страни да работят. Той е отбелязал, че политиката на "нулева приемливост към потреблението на неконвенционално оръжие " би трябвало да обгръща и ограничения срещу "възникването на нуклеарен капацитет у терористични страни и групировки ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР