Израелският премиер Бенямин Нетаняху беше чут през неизключен микрофон да

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху беше чут през неизключен микрофон да
Коментари Харесай

Нетаняху се изложи... off the record

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху беше чут през неизключен микрофон да споделя, че е безумно Брюксел да се пробва да слага постигането на мир с палестинците като изискване за доближаването сред Израел и Европейски Съюз, съобщи АР.

Това се е случило на вчерашната среща в Будапеща на Нетаняху с министър председателите на страните от Вишеградската група - Полша, Словакия, Чехия и Унгария, когато изявлението на израелския министър председател инцидентно е било чуто от публицисти.

Нетаняху разкритикувал Европейски Съюз поради безумното съгласно него мнение на съюза, че първо би трябвало да се реши израелско-палестинският спор, а след това да се работи за по-тесни търговски връзки. Това е полуда, това в действителност е полуда, споделил израелският водач.

Европейски Съюз е единственото обединяване на страни в света, което слага политически условия за развиване на връзките си с Израел, споделил Нетаняху и добавил, че Русия, Китай и Индия имат предпочитание да вършат бизнес с Израел макар политиката.



Той също така съобщи, че Израел е поразявал в Сирия "десетки и десетки пъти " ирански автоколони с оръжие, предопределено за групировката "Хизбула ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР