Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху заяви днес във видеообръщение в навечерието

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху заяви днес във видеообръщение в навечерието
Коментари Харесай

Нетаняху: Израел ще нанесе на Хамас още болезнени удари

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху съобщи през днешния ден във видеообръщение в навечерието на започващия на следващия ден вечер еврейски празник Пасха, че Израел ще реализира още мъчителни офанзиви против ислямистката палестинска формация " Хамас " в линията Газа, съобщи ДПА.

 

Премиерът разгласи, че ще има " още мъчителни удари " по " Хамас ", като посочи, че " това ще се случи скоро ".

 

ДПА напомня, че израелските сили приготвят сухопътна интервенция в южния град Рафах, на границата на линията Газа с Египет.

 

Нетаняху означи, че неотдавна " Хамас " заема по-непреклонна позиция във връзка с възможна договорка за преустановяване на огъня в анклава и за освобождение на държаните от ислямисткото придвижване заложници. 

 

" Вместо да се отклонят от радикалните си позиции, в този момент от " Хамас " се възползват от разделянето сред нас, насърчени от натиска върху израелското държавно управление ", сподели министър-председателят.

 

" В околните дни ще увеличим военното и дипломатическото напрежение върху " Хамас ", тъй като това е единственият метод да освободим заложниците и да реализираме нашата победа ", съобщи Нетаняху. 

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР