Израелският министър на правосъдието Айлет Шакед участва в реклама на

...
Израелският министър на правосъдието Айлет Шакед участва в реклама на
Коментари Харесай

Израелска министърка участва в реклама на парфюм Фашизъм

Израелският министър на правораздаването Айлет Шакед взе участие в реклама на парфюм " Фашизъм ", който по думите ѝ " мирише на народна власт ".

Участието ѝ е част от предизборната акция на крайнодясната партия " Нова десница ". Рекламата е със язвителен привкус и е отправена към левицата, която счита, че партията " Нова десница " се пробва да подкопае правосъдната система на Израел в интерес на десния преобладаващ законодател.

В черно-белия клип на фона на пиано музика министърката се пръска с парфюма " Фашизъм ", а разказвачът прошепва фразите: " правосъдна промяна ", " разделяне на управляващите ", " ръководство " и " ограничение на Върховния съд ".

На края на клипа Шакед споделя: " На мен ми мирише на народна власт ", а рекламата приключва с надписа " Следващата гражданска война идва ".

Съоснователят на партията " Нова десница " и министърът на образованието, Нафтали Бенет, показа видеото с думите: " Парфюмът няма да се хареса на левите. "

Кампанията на Шакед и Бенет дава обещание да се изправи против палестинското придвижване Хамас и израелския Върховен съд с мотото: " Шакед ще победи Върховния съд, Бенет ще победи Хамас. "

הבושם שהשמאלנים פחות יאהבו. pic.twitter.com/vaQCtkT4Cr
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР