Израелският композитор, певец и продуцент Ави Бенеди е поредният колега

...
Израелският композитор, певец и продуцент Ави Бенеди е поредният колега
Коментари Харесай

Композитор разобличи продуцента на Денис Теофиков

 Израелският композитор, артист и продуцент Ави Бенеди е следващият сътрудник на починалия млад артист Денис Теофиков, който скочи против продуцента на младия гений Николай Пашев. Бенеди описа за запознанството си с надареното момче и призна, че преди време бил предложил на Теофиков контракт към неговия лейбъл. Така обаче до подписването му не се стигнало по неразбираеми аргументи. Ето какво написа Ави за Пашев, който съгласно думите му е погубил Денис:

" Трудно ми е да приказвам за това, познавам доста добре бащата на Денис, който е доста добър музикант. Преди Денис да подпише с бъдещия продуцент Пашев, той и татко му бяха при мен в моето студио в София. Веднага видях гения му и го помолих за продуцентски контракт, с който би станал прочут по целия свят благодарение на моите контакти! Но не знам за какво, по дяволите, той реши друго. Много добре си припомням какъв брой свенлив и какъв брой културен беше, срамуваше се да каже дума. След тази среща не се чух с Денис и татко му. Дори не получих отменяне по телефона на контракта! Без значение по какъв начин.

Две години по-късно бях поканен на концерт в Пловдив от моя сътрудник Пайнер. Когато дойдох там видях доста мои сътрудници да ме поздравяват и прегръщат, само че когато видях Денис, той ме пренебрегва. Избухнах и споделих на Денис, младият Джъстин Бибър, не забравяй от къде идваш и остани на земята, или би трябвало да те науча по какъв начин да поздравяваш хората? Той ме погледна и аз забелязах какъв брой неловко се почувства, даже татко му се приближи и ме прегърна, извини ми се! Някак си знаех, какво промени Денис.

Това не може да бъде негова воля. Той не е подобен. Разпознавам хората от първия път и знам кой какъв е. Денис беше друг. Ако знаех, че казусът е в Пашев и тормози Денис, тъй като му трябват пари, бих му оказал помощ, като на дребен брат. Никога нямаше да го оставя, тъй като не съм тиранин, не съм лаком за пари и власт. Аз съм като всички хора, елементарен и добър. А ти в този момент чувстваш ли се по-добре, сътрудник Пашев? Не знам какъв човек си, мислех те за добър човек! Оценявам доста и съм ти признателен, че ми оказа помощ с вокалите на песента ми с Анелия " Хубав е животът “, само че тогава евентуално си бил различен човек. Всички желаеме да успеем в живота, само че би трябвало да останем хора! Сигурен съм, че Денис завърши по този начин поради теб.

С Емрах нямаше по какъв начин да стане, намеси се Тони, а с Денис го направи, тъй като татко му не беше доста състоятелен и се почувства мощен. Но в случай че бяха при мен играта щеше да е друга и той щеше да е друг! Срамувай се от себе си Пашев. Просто нямам думи! Не мога да дремя от 4 дни! Когато чух новината от моя артист Жокера, стопирах огромен запис и започнах да рева като малко дете. Плачех като малко дете цялостен час. Господи, апелирам те, кой е отговорен за гибелта му, апелирам те, прокълни го и го накажи! Амин “!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР