Израелският Институт за изследвания по националната сигурност (ИИНС) предупреди днес,

...
Израелският Институт за изследвания по националната сигурност (ИИНС) предупреди днес,
Коментари Харесай

Израелски институт: Планираната съдебна реформа в страната ни може да навреди на националната сигурност

Израелският Институт за проучвания по националната сигурност (ИИНС) предизвести през днешния ден, че плануваната правосъдна промяна може да докара до пагубни последствия, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

" Съдебните промени в сегашната им форма съществено ще навредят на действието на нашите сили за защита, ще понижат способността на еврейската страна да се оправя с враговете си, ще застрашат връзките със Съединени американски щати и ще саботират стопанската система ", съобщи авторитетният институт в " стратегическо предизвестие ".

От месеци в Израел има всеобщи митинги против промяната, планувана от държавното управление на премиера Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и и предизвикваща от ден на ден предизвестия за държавна рецесия.

Според ИИНС националната сигурност е съществено застрашена извън. Отношенията със Съединени американски щати, най-важния израелски съдружник, са се влошили, а международната икономическа рецесия поражда огромни опасности, означи институтът.

" В същото време израелското общество е посред невъобразим вътрешен спор, произлизащ от препоръчаната правосъдна промяна, която ускорява тези закани и вреди на нашата дарба да се оправим с тях ", съобщи ИИНС и прикани за неотложно прекъсване на проектите.

" Скоро ще честваме 75-ата годишнина от основаването на страната Израел, а по-късно ще отбележим 50-ата годишнина от войната Йом Кипур ", сподели институтът. Според него войната от 1973 година е " отрезвяващо увещание, че съществуването на страната Израел в никакъв случай повече не трябва да бъде застрашавано ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР