Израелските ВВС (IAF) енергично разширяват парка на своя парк от

...
Израелските ВВС (IAF) енергично разширяват парка на своя парк от
Коментари Харесай

Израел увеличава броя на безпилотните си самолети

Израелските Военновъздушни сили (IAF) пламенно уголемяват парка на своя парк от безпилотни летателни апарати Heron TP, създавани от локалната компания Israel Aerospace Industries (IAI). Машините се отнасят към средновисочинните, заяви производителят, представен от zen.yandex.ru. От IAI отбелязали, че апаратите към момента не са посочили цялостните си благоприятни условия.

Нито IAI, нито IAF дават сведения какъв брой апарата Heron TP се намират в употреба, като се лимитират с изказването за увеличение на броя им. IAI обаче съобщила, че на БЛА от последните доставки далечината на полета е увеличена със 70%. Цената им възлиза по на Щатски долар 10 милиона.

Heron TP е най-големият израелски БЛА с обсег на крилото 26 м и маса 4650 кг. Заявена му е височина на полета 13,7 км, само че с крило с такова продължение евентуално ще може да лети и по-високо. Продължителност на полета – 40 часа. Максимална скорост – 207 км/час. Товароподемност - 250 кг.

Апаратът се намира на въоръжение в Азербайджан, Бразилия, Еквадор, Германия, Гърция, Индия, Израел, Мароко, Сингапур, Южна Корея, Турция, Съединени американски щати.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР