Израелските военни заявиха по-рано, че силите им са се насочили

...
Израелските военни заявиха по-рано, че силите им са се насочили
Коментари Харесай

Бейрут обвини Тел Авив в убийство на журналист при обстрел в Южен Ливан

Израелските военни обявиха по-рано, че силите им са се насочили към инфраструктура на " Хизбула " и са поразили трима души, които са се пробвали да изстрелят противотанкови ракети към Израел. Във връзка с информацията на ливанската войска, израелските военни обявиха, че проверяват въпроса.

Подкрепяната от Иран " Хизбула " съобщи, че е изстреляла ракети по израелска позиция в село Манара и че Израел е дал отговор с обстрел.

Говорител на мироопазващите сили на Организация на обединените нации в региона (ЮНИФИЛ), съобщи, че при размяната на удари е умрял един граждански.

" Ливанските въоръжени сили желаеха помощ от ЮНИФИЛ за седем души, блокирани наоколо до Синята линия, покрай гроба на Шейх Абад, по време на престрелка ", сподели представителят на ЮНИФИЛ Андреа Тененти.

Той сподели, че ЮНИФИЛ са се свързали с израелската войска, с цел да изискат от нея да приключи огъня, с цел да избави групата. " Трагично е, само че един човек загуби живота си по време на този случай, а останалите бяха бяха сполучливо избавени ", сподели Тененти.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР