Израелските военни казват, че са убили 90 души по време

...
Израелските военни казват, че са убили 90 души по време
Коментари Харесай

Израелските военни казват, че 90 души са убити при нападение на болницата ал-Шифа в Газа

Израелските военни споделят, че са умъртвили 90 души по време на нахлуване против болничното заведение ал-Шифа в Газа, където обсадата продължава трети ден, до момента в който разселените палестинци се укриват в заведението разказва дълги арестувания и малтретиране.

Хамас осъди това, което назова „ кървавото кръвопролитие “ на Израел в ал-Шифа и сподели, че измежду жертвите има цивилни, пациенти и разселени хора.

Al-Shifa, най-голямата болница в линията Газа преди началото на сегашния спор, е едно от дребното здравни заведения, които даже отчасти работят в северната част на анклава.

В него бяха настанени повече от 7000 пациенти и разселени хора преди последната офанзива, сподели държавното управление на Газа.

В сряда израелските военни споделиха, че към 300 обвинени са били разпитани в комплекса и повече от 160 арестувани са били доведени в Израел „ за по-нататъшно следствие “.

„ През последния ден войските отстраниха терористите и локализираха оръжия в региона на болничното заведение, като в същото време предотврати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР