Израелските въоръжени сили заявиха, че техни изтребители са поразили военна

...
Израелските въоръжени сили заявиха, че техни изтребители са поразили военна
Коментари Харесай

Израел удари военна инфраструктура в Сирия

Израелските въоръжени сили обявиха, че техни изтребители са поразили военна инфраструктура на сирийската войска и ракетни установки рано тази заран, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 686
Израелските сили разясниха, че дейностите им са в отговор на изстрелвания на ракети от територията на Сирия против Израел.

Израелските въоръжени сили обявиха, че са засекли две изстрелвания на ракети от територията на Сирия, които са паднали в открити пространства късно през вчерашния ден. Израелските сили са отвърнали с артилерийски огън по местата, от които са били изстреляни ракетите. Те оповестиха също, че техни изтребители са поразили " военна инфраструктура и ракетни установки на сирийската войска ".

Израелските сили не оповестиха повече елементи по отношение на този случай и са упреквали сирийската войска в изстрелването на двете ракети против Израел.

През последните дни има престрелки сред израелските въоръжени сили и бойци на ливанското шиитско придвижване " Хизбула ", както и с бойци, намиращи се на територията на Сирия, отбелязва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР