Израелските туристи са сред най-честите посетители на Банско, поне така

...
Израелските туристи са сред най-честите посетители на Банско, поне така
Коментари Харесай

Хотелиерите на Банско се притесниха за израелските туристи

Израелските туристи са измежду най-честите гости на Банско, най-малко по този начин беше в миналите години, съгласно хотелиерите обаче това ще се промени тази зима, тъй като проблемите в Израел сигурно ще откажат локалните хора от зимни почивки. А това евентуално ще докара до проблеми за хотелите у нас. 

Случващото се в Израел неизбежно ще откаже хората от туризъм, притесняват се в Банско. " Изключително неприятна обстановка, както в чисто човешки проект, по този начин и за бизнеса. Направихме напролет една доста приятна аудиенция в Израел, под егидата на Министерството на туризма, и там срещнахме доста сътрудници, доброжелателно настроени към България, като цяло за туристическа активност. Да не приказваме, че целия народ на Израел е доста добре другарски надъхан към България. Реализирахме доста самостоятелни резервации,  които за жалост, мисля, че ще отпаднат ", заявявапред Народоосвободителна въстаническа армия Димитър Колев, шеф на хотел.

" Израел по принцип е един от главните пазари, с които се работи на нашата дестинация. Ние, както и множеството сътрудници, имаме и сътрудници, които работят главно с Израел. И предвид създалата се конюнктура в действителност е мъчно да се вършат прогнози. Може би ще има отлив от израелски туристи, което евентуално ще се отрази ", показва и Надежда Атанасова, шеф на хотел.

В Банско описват, че в последните месеци са работили интензивно върху особено ориентирани към израелските туристи пакети. " Партньорите от Израел доста ги харесаха и бяха подготвени да стартираме целогодишно стратегии, които да предложим на тях. В момента в действителност е притеснителна обстановката с този пазар. Направихме целогодишни стратегии особено и за пазар Израел. Те доста оцениха това, което сме създали особено в СПА сегмента. Щяхме да стартираме партньорства и се надявам, че ще ги създадем сигурно във времето, защото въпреки всичко туризмът демонстрира, че във времето няма нещ,о което да може да го спре като бизнес развиване ", твърди Колев.

А израелските туристи в Банско от дълго време са с доста съществено наличие. Обикновено те идват за дълги почивки, а доста постоянно в зимния ни курорт отсядат и цели спортни тимове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР