Израелските сили убиха трима палестински екстремисти при нападение срещу болница

...
Израелските сили убиха трима палестински екстремисти при нападение срещу болница
Коментари Харесай

Актуализации на живо | Израелските сили нападнаха болница на Западния бряг, убивайки 3 палестински екстремисти

Израелските сили убиха трима палестински екстремисти при нахлуване против болница в окупирания Западен бряг, където насилието набъбна след експлоадирането на войната в Газа.

Израелските военни споделиха, че силите са влезнали в болничното заведение Ибн Сина в северния град Дженин рано във вторник, където са простреляли и умъртвили тримата мъже, за които Хамас твърди, че са техни членове. Военните споделиха, че мъжете са употребявали болничното заведение като укритие и че най-малко един мъж е възнамерявал нахлуване. Палестинското министерство на опазването на здравето съобщи, че израелските сили са разкрили огън в отделенията на болничното заведение и прикани интернационалната общественост да спре израелските интервенции в лечебните заведения.

Въпреки филантропичната злополука, която се разиграва в линията Газа, някои страни са спрели финансирането на организацията на Организация на обединените нации за подкрепяне на палестинците на фона на обвинявания, че 12 от нейните към 13 000 чиновници в Газа са взели участие в офанзивата на 7 октомври, която провокира войната. Атаката на Хамас умъртви 1200 душ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР