Израелските отбранителни сили постигат значителни резултати по време на наземната

...
Израелските отбранителни сили постигат значителни резултати по време на наземната
Коментари Харесай

Галант вижда напредък на израелската армия в Газа

Израелските отбранителни сили реализират обилни резултати по време на наземната интервенция в линията Газа. Това каза в сряда израелският министър на защитата Йоав Галант, представен от The Times of Israel.

" Наблюдават се обилни достижения на бойното поле - унищожаването на терористи на всички равнища, от бойци до авторитетни полеви командири ", сподели той.

По мотив гибелта на 15 израелски бойци по време на наземната интервенция, Галант призна: " И от наша страна има цена, която би трябвало да платим, както във всяка борба ".

 Израелската войска е
Израелската войска е " пред портите на Газа "

Бригаден военачалник Коен: Унищожихме огромна част от качествата на Хамас

Припомняме, че бригаден военачалник Ицик Коен съобщи в сряда, че войските на Израелските отбранителни сили  са " пред портите на град Газа ".

" Унищожихме огромна част от качествата на Хамас ", сподели офицерът, като добави, че офанзивите против стратегически уреди и тунели не престават.

Позовавайки се на своята дивизия, той сподели, че тя е " получила значима задача, да отиде и уверено да довърши Хамас ".

" Аарец заяви още, че армията, дружно с разследващата работа " Шабак ", са умъртвили командира на противотанковите сили на " Хамас " в Ивицата Газа Мохамед Асар, който беше погубен при удар на изтребител.
 Израел нанася удари по цели на
Израел нанася удари по цели на " Хизбула " в Ливан

Размяна на ракетни удари от двете страни на границата

По-рано в сряда противотанкова ракета е била изстреляна от Ливан против Израел. Според израелските военни, те са дали отговор с огън по региона, откъдето е изстреляна ракетата.

Израелската войска също сподели, че е блъснала терористична клетка в Южен Ливан, която се е опитвала да стартира офанзива с управляеми противотанкови ракети.

Израелските отбранителни сили оповестиха, че няколко минометни снаряда са били изстреляни неотдавна от Ливан към Израел. Според армията, снарядите са паднали навън и няма данни за жертви. В отговор военните са стреляли по терористичната клетка, направила изстрелването.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР